Знаци, че той е емоционално нестабилен

Не спазва дадената дума
13 юни 2020 04:00, Михаела Лазарова
10
Знаци, че той е емоционално нестабилен
Снимка: Istock

Страх от критики, бягане от проблемите, нежелание да признае собствените си грешки... Това са само част от признаците, че се срещате с мъж, който е емоционално нестабилен.В началото на любовните взаимоотношения всичко изглежда прекрасно. Той е мил, романтичен, а някои негови отрицателни реакции биват неглижирани. Защото сме щастливи и влюбени.

Но зад тази фалшивост може да се крие един емоционално нестабилен мъж, който да е опасен за вас.

Всичко може да го разгневи

Емоционално нестабилният мъж трудно би контролирал гнева си. И най-незначителната ситуация би била достатъчна, за да предизвика някаква драматична реакция в него. Това го прави и потенциално опасен, защото агресията може да не е само словесна, а да бъде и физическа към съответния индивид.

Действа импулсивно

Още един признак, че мъжът до вас е емоционално нестабилен и опасен за вас, е това, че той се оставя неговите чувства и емоции да управляват вземането на решения, вместо да действа разумно и логично. Мъжете с прикрита на пръв поглед агресия, са дълбоко импулсивни.

Още по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


10
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До 4Ние сме малко ... от по-старите завети ;)
6
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Извод: Всеки, който излиза от калъпа на послушкото и чехльото, е емоционално нестабилен.
5
1
 
14
 
! Отговори
Ямболски цървул преди 3 години
След едно шише мастика и аз ставам емоционално и стъпко- нестабилен!
4
5
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Исус е казал:'Уважавай враговете си, дори ако са най-близките ти'.С други думи - остави се да те МАЧКАТ.
3
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До ОпаренНякой я е научил да се държи така. И ако виновник не е същата тази нейна майка, значи е израснала в ръцете на баба си - свекървата на май.ката, която не само е разглезила внучка си, но и не е счела за нужно да я научи, че човек трябва да уважава май.ка си.
2
1
 
11
 
! Отговори
Нестабилно преди 3 години
семейство - над тази причина може да се позамислим. Възможно е да има такава зависимост между изброените качества на характера на един човек и стабилността на връзката на родителите му.Но букетът от изброените качества на манталитета на някого, независимо дали е мъж или е жена, може да има и една единствена причина - той просто е едно мамино детенце, което все още не може да разбере, че не е център на света и глезотиите му са върховен закон само да полата на кухоглавата му маминка.
1
2
 
10
 
! Отговори
Опарен преди 3 години
Добре написано и вярно, но нима за жените не се отнася.Преди много години имах връзка с една такава емоционално нестабилна невеста - постоянно търсеше скандала, крещеше на майка си по телефона за нищо, сякаш слушаш разгневен пастир на стадото си овцИ.За възпитанието и спирам да пиша....